​​​​​​​​samo

​tango

Limunada

2017

Zagreb Tango aktivnost je projekta Samo Tango. Cilj je kroz flash mob (ili ti flashmob) osvijestiti postojanje tango plesa u Zagrebu. Ivan i Jasna, plesači i učitelji Argentinskog tanga nasumce se pojavljuju u Zagrebu i plesom zabavljaju građane.

Milonga Malena - nedeljna predvečernja milonga -veljača

RADIONICE 

MILONGA 

ANJA OZRETIĆ JELESKA


Za Anju se može reći da čitav život pleše. Dvadeset godina baleta, pet godina pedagoškog rada u baletu. Deset godina Argentinskog tanga, jedna od doajena Splitke tango scene, svoje znanje prikupljala je od poznatih tango maestra Rafaela Ramirez, Lorene Ermocida, Natalie Hills, Ariadne Naveira, Gaie Pisauro , José Luis González i Pauline Cazabón.

Vedre naravi i velikog pedagoškog iskustva. Anja s veseljem čekamo da ponovno dođeš :)


La Milonga u siječnju

FLASH MOB - ZAGREB TANGO 

Aktualnosti o tome što priređuje projekt Samo Tango saznajte stranici RASPORED ili na našem blogu 

TEMATSKA RADIONICA SA ANTONOM & TATJANOM 
'Giro,lapiz i enrosque'

O UČITELJIMA:
ANTON VOLKOV pleše i podučava preko petnaest godina Argentinski tango. Svoje znanje je stjecao od mnogobrojnih renomiranih učitelja u Buenos Airesu s kojima i dalje redovito surađuje. U potpunosti predan ovom plesu smatra da je njegova misija podučiti plesače kako da slušaju glazbu i plešu osjećaje koje glazba budi u njima.

TATJANA RANSOM, pleše i podučava Argentinski tango
Desetogodišnju ljubav prema tangu i znanje koje je stekla educirajući se kod najpoznatijih argentinskih učitelja u Europi i Buenos Airesu odlučila je prenijeti svima koji s jednakom strašću žele učiti i razvijati se u tom jedinstvenom plesu.Specijalnost su joj muška i ženska tehnika za tango plesače.